Constructif Projectschilders nu ook in Amsterdam

DE PROJECTSCHILDERS VAN AMSTERDAM

Amsterdam is één van de jongste vestigingen van Constructif. Gespecialiseerd in renovaties van bestaande bouw en herstel van brand- en waterschade van woningen. ‘Om de klant beter te bedienen breiden we uit met onze projectschilders. Op deze manier kunnen we het gevelonderhoud in een totaalpakket combineren met schilderwerk’. Aldus Dirk-Jan Engel, vestigingsdirecteur van Constructif Amsterdam.

 

GERICHT OP KLANT EN RESULTAAT

Jeroen Boogaard is per 1 oktober jongstleden toegetreden tot het Constructif Projectschilders-team van de vestiging in Amsterdam. Met zijn 29 jaar ervaring heeft Jeroen zijn sporen verdiend en is hij een ware aanvulling voor het team. Jeroen zal zich met name bezig houden met het planmatig onderhoud, hierbinnen is hij in staat de projecten vanuit de strategie Resultaat Gericht Samenwerken te benaderen.

 

JEROEN BOOGAARD, FUNCTIE: PROJECTLEIDER PROJECTSCHILDERS AMSTERDAM

‘Ik vind het belangrijk goede service te verlenen aan onze klanten. Dit doe ik door helder te communiceren en gedegen advies te geven. Daarnaast vind ik het een meerwaarde om een volledige service aan te kunnen bieden en onze klanten te ontzorgen.

Constructif is een ambitieuze organisatie die dit kan bieden, dat geeft een goed gevoel.’