Constructif vernieuwt Winkelcentrum Zuidplein

Vorige week is Constructif gestart met de vernieuwing van Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam, een van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland. Wij zijn erg trots dat we deze mooie opdracht mogen uitvoeren!

Het wordt een groot en ingrijpend project, waarbij we veel verschillende soorten werkzaamheden gaan uitvoeren. De entrees, passages, pleinen en inrichting worden vernieuwd. Ons doel hierbij is om de kwaliteit, beleving en verblijfswaarde van het winkelcentrum aanzienlijk te verbeteren. Dit realiseren we in verschillende bouwfasen, waardoor de hinder voor winkelend publiek en omwonenden zoveel mogelijk wordt beperkt. Iedere fase richt zich namelijk op een ander onderdeel van het winkelcentrum.

Afgelopen week zijn we met het projectteam begonnen aan fase 1. In deze fase, die tot medio juli 2021 duurt, gaan we het atrium vernieuwen, waar we een nieuwe lift, nieuw tourniquet en twee nieuwe roltrappen zullen plaatsen.

We houden je op de hoogte van de vorderingen! Lees voor aanvullende informatie over de verbouwing dit artikel https://www.zuidplein.nl/upgrading-winkelcentrum-zuidplein-rotterdam-van-start/