Renoveren - Industrie

Uw bedrijfshal, loods of werkplaats is vaak letterlijk het kloppend hart van een organisatie. Door jarenlang intensief gebruik, door vernieuwde productiemethoden, milieu-eisen of een capaciteitsvergroting kan deze ruimte toe zijn aan een grondige renovatie. Constructif helpt u daar graag bij. Wij hebben een jarenlange ervaring in het bieden van rendabele oplossingen voor de industrie. Daarbij zorgen we altijd voor de kortst mogelijke doorlooptijden, zodat u uw werk zo goed mogelijk kunt blijven doen.

Ideale oplossing

Na een grondige inventarisatie en in nauwe samenspraak met u en uw medewerkers, realiseert Constructif in korte tijd de productieruimte die aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu voldoet, de representatieve werkplaats die uw organisatie zoekt of de opslagloods waarin uw mensen in een handomdraai hun weg (en uw voorraad) vinden. In nauwe samenspraak met u en uw medewerkers komen we tot de ideale oplossing voor de beste prijs.

Onze projectmanagers en uitvoerders, die allemaal een flinke dosis ervaring meenemen op de vloer, realiseren uw wensen binnen de gestelde planning en binnen het budget. Altijd hebben zij daarbij één belang in gedachten. Uw belang.

Complete project

Een renovatie kan op verschillende manieren georganiseerd worden. Constructif kan zorgen voor de gehele organisatie en realisatie, het bouwteam aansturen en de verantwoordelijkheid voor het complete project op zich nemen. Wilt u onze werkzaamheden liever in een andere constructie gieten, dan is ook dat geen probleem. Constructif denkt graag met u mee. Om zo samen tot het gewenste resultaat te komen.