Bouwen aan kantoren van klasse

Een goed kantoor is de basis voor succesvol ondernemen. Kantoren moeten dan ook passen bij uw visie en verschillende manieren van werken kunnen faciliteren. Comfort, regelbare installaties en duurzaamheid wegen steeds zwaarder.

Bouwen aan tevredenheid

Constructif zorgt ervoor dat uw bedrijfsruimte (opnieuw) aansluit bij uw wensen, budget en kwaliteitseisen. Dat doen we op basis van jarenlange ervaring in renovatie, transformatie, onderhoud en beheer – óók van bedrijfsruimten en kantoren. We combineren vakmanschap en innovatie-talent met lean processen en hart voor uw zaak. Zo bouwen samen aan tevredenheid.

Verhuist u naar een nieuw bedrijfspand of wilt u juist uw oude kantoorpand verbouwen? Of u nu een aannemersbedrijf zoekt voor isolatie of dakrenovatie, voor een volledige verbouwing en verduurzaming van uw bedrijfsruimte of voor een herinrichting tot appartementen: Constructif gaat graag voor u aan het werk.

Transformatie van kantoor naar appartementen

We zien het steeds vaker: een leegstaand kantoorpand krijgt een nieuwe toekomst door een transformatie tot luxe appartementen, studentenwoningen of bedrijfsverzamelgebouw. Prachtige kansen om op een slimme en duurzame manier een pand te herontwikkelen. Constructif helpt u graag die kansen optimaal te benutten in nauwe samenwerking met uw architect en constructeur. Met onze ruime ervaring in transformaties en door onze proactieve, pragmatische aanpak is Constructif ook hier uw partner voor een succesvolle herbestemming.

Duurzame bedrijfsruimte

Nieuwe energie- en warmteconcepten zijn succesvol in de sociale woningbouw, maar ook op kantoor kunt u energie (en dus kosten) besparen. Constructif heeft ervaring met het isoleren van bestaande panden en het installeren van warmte-terugwininstallaties. In combinatie met het zelf opwekken van energie is dit een aantrekkelijk verdienmodel, waarover wij u graag adviseren.