Onderhouden - Kantoren

Net als uw medewerkers, uw klanten en uw producten of diensten, verdient ook uw bedrijfsruimte of kantoorpand de juiste aandacht. Onderhoud is daar een belangrijk onderdeel van. Maar het liefst heeft u daar natuurlijk zelf geen omkijken naar. Constructif neemt u graag alle zorg omtrent onderhoud uit handen. Vanuit onze ambitie om u te ontzorgen, staan wij graag garant voor de totale planning en uitvoering van onderhoud aan uw vastgoed. Of het nu gaat om mutatie-, contract- of planmatig onderhoud, wij zorgen ervoor. Daardoor kunt u uw kostbare tijd besteden aan het managen van uw onderneming.

Centrale aanpak

Door onze centrale aanpak, hebben we een goed inzicht op de meest uiteenlopende onderhoudstaken. Dat zorgt ervoor dat we uiterst kostenefficiënt en gestructureerd te werk kunnen gaan en iedere vorm van onderhoud snel en goed kunnen uitvoeren.

RGS-Methodiek

Vanuit de RGS-methodiek (Resultaatgericht Samenwerken) maken wij samen met u beheerscenario’s voor alle facetten van het onderhoud. Wij stellen een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor u op en wij nemen de verantwoordelijkheid voor het langdurig onderhoud op ons. Dat betekent dat u de garantie heeft dat uw kantoorpand of bedrijfsgebouw altijd in uitstekende conditie is en zijn waarde behoudt. Bij een meerjarenonderhoudsplan nemen onze experts ook de economische factor mee en kijken zij naar maximale levensduur, minimale onderhoudskosten, maximale duurzaamheid en maximaal comfort. Daarnaast geven wij u inzicht in de beheer- en onderhoudsopties en aan de hand van periodieke inspecties en controles kunnen wij onderhoudsscenario’s op- en bijstellen.

Onderhoud van kantoren. Op Constructif kunt u bouwen.