Tranformeren - Kantoren

Op dit moment staat ongeveer 17% van de kantoren in Nederland leeg. Ook winkels en maatschappelijk vastgoed staan leeg. Leegstaande gebouwen zijn slecht voor de leefbaarheid. Daarnaast is er nog steeds behoefte aan extra woonruimte. Ombouwen kan een oplossing bieden. (Bron: Rijksoverheid.nl)

Herbestemming

In veel gevallen is het herbestemmen van een bestaand gebouw goedkoper, efficiënter, duurzamer en daarmee veel aantrekkelijker dan slopen en het ontwikkelen van nieuwbouw. Gemeenten staan vaak sympathiek tegenover dergelijke plannen en huurders zijn eenvoudig te enthousiasmeren om zich op zo’n locatie te vestigen.

Constructif heeft een jarenlange ervaring met transformatieprojecten op complex niveau. Daardoor weten we wat er allemaal komt kijken bij het herontwikkelen van een bestaand pand. Onze Bewust Samen Beter-filosofie zorgt ervoor dat we de belangen van alle betrokkenen nooit uit het oog verliezen. Samen met u ontwikkelen we een plan waarbij gebruiksgemak én een rendabel gebruik voorop staan. Dat we vervolgens tot in de puntjes uitvoeren.

Duurzaam transformeren

Denkt u hierbij ook eens aan de mooie mogelijkheden die u heeft op het gebied van duurzaamheid. Waarom niet direct overstappen op gasloze of zelfs een nul-op-de-meter kantoor units? Natuurlijk, een extra investering, maar ook een aanpassing die voor u en uw gebruikers een grote toegevoegde waarde kan hebben. Dankzij onze proactieve en pragmatische aanpak en onze ruime ervaring op het gebied van (duurzame) transformatie, brengt u met Constructif weer leven in de wijk.