Verbouwen - Kantoren

Wordt het tijd om uw kantoorruimte uit te breiden of opnieuw in te richten? Maakt uw organisatie de switch van kleine kamers naar een centrale kantoortuin? Gaat u uw pand verduurzamen of wilt u een bedrijfskantine toevoegen aan uw bestaande pand? Constructif realiseert al uw verbouw-wensen, van klein tot groot, van eenvoudig tot uiterst complex.

Gegarandeerde kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsruimte na verbouwing weer helemaal aansluit bij de wensen en eisen die uw organisatie hierin stelt. Constructif levert gegarandeerde kwaliteit op alle vlakken. Van inventarisatie tot planning, van budgettering tot uitvoer.

Ons vakmanschap combineren we met ons oog voor innovatie en duurzaamheid. Onze ervaring en efficiënte manier van werken zorgen ervoor de we binnen budget blijven en de verbouwing binnen de vastgestelde termijn realiseren.

Verbouwen en verduurzamen

Niet alleen in woningen, maar ook op kantoor wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van isoleren, het vervangen van verouderde installaties en het zelf opwekken van energie, zijn wij snel in staat ook u te adviseren op het verduurzamen van uw bedrijfsruimtes. Hierdoor draagt u een steentje bij aan een beter milieu, vergroot u het werkcomfort van uw medewerkers en kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening.

Verduurzaming

Constructif helpt ook graag uw organisatie bij het realiseren van een verduurzaming van uw kantoorpand. Dat doen we uiteraard in nauwe samenspraak met u. Samen werken aan betere werkruimtes. Ook dat is Constructif.