Kracht en kernwaarden

Constructif biedt kwaliteit op basis van drie kernwaarden: realiserend vermogen, grensverleggend innovatief en gedeelde kennisontwikkeling. Deze kernwaarden zijn kenmerkend voor al onze medewerkers en vormen een belangrijk onderdeel van onze missie en visie.

 

Realiserend vermogen

We zijn daadkrachtig en we gaan heel ver voor onze opdrachtgevers. Afspraak is afspraak, die belofte vervullen we met trots. Wij hebben het vermogen om dingen waar te maken, om effectief te werken. Wij zijn betrokken en behalen ons doel. Altijd. Dat is hoe we realiserend vermogen invullen.

Gedeelde kennisontwikkeling

Gedeelde kennisontwikkeling staat voor inzicht. Twee weten meer dan een. We delen dus onze kennis; niet alleen intern maar ook met onze opdrachtgevers en leveranciers. We leiden onze mensen op. We creëren daardoor inzicht en kansen op en binnen ons vakgebied.

Grensverleggend innovatief

Grensverleggend innovatief stamt uit onze ambitie om zaken en processen te verbeteren. Door de combinatie van talent, creativiteit en samenwerken bedenken we de meest innoverende oplossingen en toepassingen.