Projectschilders - Kantoren

Heeft uw bedrijfsruimte, kantoorpand of utiliteitsgebouw een nieuwe, frisse uitstraling nodig? De projectschilders van Constructif verzorgen uw projectschilderwerk graag en goed.

Uw schilderwerk is bij Constructif in goede handen. Net als de houtrotsanering en zelfs het behangen van uw kantoor of bedrijfsruimte. Wij zorgen ervoor dat het zonder overlast voor uw gebruikers wordt uitgevoerd. We kunnen bijvoorbeeld ook het inruimen en uitruimen van kantoren verzorgen of passen onze planning aan op uw primaire proces. Bovendien zorgen wij dat de werkzaamheden perfect aansluiten op eventueel ander werk aan uw gebouw.

Totaal gevelonderhoud

Constructif is uw professionele partner in gevelonderhoud. Totaal gevelonderhoud, dus inclusief schilderwerk. Dat voeren we uit volgens de RGS-methode en binnen ons VGO-certificaat. Dankzij onze ervaring, adviezen en scenario’s bent u verzekerd van maximale kwaliteit. Een goede zaak

Gericht op resultaat

Ook in schilderwerk werkt Constructif via de RGS-methodiek (Resultaatgericht Samenwerken). Met uw facilitaire dienst of verantwoordelijke voor onderhoud stellen we scenario’s voor het schilderwerk op, inclusief een meerjarenonderhoudsplan. Heldere afspraken en heldere kosten dus. En een goed onderhouden gebouw.