Projectschilders - Onderwijs

Het gebouw van een school, universiteit, hogeschool of kinderdagverblijf heeft veel te lijden. Dagelijks gebruik door grote aantallen kinderen of jongvolwassenen is nou eenmaal belastend. Ook voor het schilderwerk: schopstrepen, krassen, graffiti komen de uitstraling van uw gebouw niet ten goede. Een goede schilderbeurt verbetert de uitstraling en kan zelfs problemen verminderen. Bovendien verlengt schilderen de levensduur van uw gebouw. De projectschilders van Constructif leveren schilderwerk van klasse. Tegen een aantrekkelijk tarief.

Voor het schilderen van uw gebouw is Constructif de juiste keuze. Ook voor houtrotsanering en behangen overigens. In uitvoering en in materiaalkeuze houden we natuurlijk rekening met uw proces en de privacy en veiligheid van jong en oud.

RGS en gevelonderhoud

Met onze ervaring, adviezen en scenario’s leveren wij het onderwijs maximale kwaliteit in schilderwerk. Onze aanpak op basis van de RGS-methode en ons VGO-certificaat staan daarvoor garant. Met u stellen we beheerscenario’s op, of zelfs een compleet meerjarenonderhoudsplan – we hebben er de kennis en de vaklieden voor in huis.

Aansluiten op het onderwijs

Constructif kan als professionele onderhoudspartner werkzaamheden efficiënt inplannen en uitvoeren. Zo kunnen we bijvoorbeeld in vakanties voor u aan de slag. We plannen onze werkzaamheden bovendien zo in dat andere partijen daarvan geen hinder ondervinden en vice versa. We geven u bovendien graag advies over de beste, onderhoudsvriendelijke verven, lakken en behang. Zo blijft het langer netjes.