Projectschilders - Wonen

Een schilderbeurt is een relatief makkelijke en voordelige manier om woningen of wooncomplexen weer te laten stralen of zelfs een totale metamorfose te geven. Schilderen betekent bovendien het behoud van uw houtwerk. De projectschilders van Constructif zijn hun geld dus dubbel en dwars waard.

Zorg voor bewoners en budget

Het schilderen van uw woningen is bij Constructif in goede handen. Meer dan goed zelfs: wij verzorgen binnen- en buitenschilderwerk, houtrotsanering en kunnen zelfs voor u behangen. In het kader van dagelijks onderhoud, mutatieonderhoud of planmatig onderhoud of binnen een renovatieproject. En altijd met de grootst mogelijke zorg voor uw bewoners en uw budget. Daar staan onze uitvoerders en eigen Klant Contact Center garant voor.

Totaal gevelonderhoud

De projectschilders van Constructif werken volgens de RGS-methode en binnen ons VGO-certificaat. Met onze ervaring, adviezen, meerjarenonderhoudsplannen en scenario’s leveren wij maximale kwaliteit voor woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en vastgoedbeheerders. En via ons Klant Contact Center en mensgerichte aanpak houden we ook uw bewoners blij. Zo bouwt Constructif ook met totaal gevelonderhoud aan tevredenheid.

Heldere planning en prijzen

De RGS-methodiek (Resultaatgericht Samenwerken) is leidend in onze aanpak. Dus stellen we voor uw woningen, met u, de beheerscenario’s van het schilderwerk op, inclusief een compleet meerjarenonderhoudsplan – we hebben immers niet alleen de kennis daarvoor in huis, maar ook alle vaklieden. Wel zo overzichtelijk.