Projectschilders - Zorg

In een ziekenhuis of verzorgingstehuis met een frisse uitstraling voelen mensen zich prettiger. Het aanpakken van het schilderwerk is een relatief voordelige manier om uw zorginstelling weer te laten stralen. Schilderen verlengt bovendien de levensduur van uw gebouw. De projectschilders van Constructif verzorgen uw schilderwerk met verve.

Zorg voor comfort, privacy en veiligheid

Het schilderen van uw gebouw is veilig bij Constructif. Maar we doen meer: binnen- en buitenschilderwerk, houtrotsanering of zelfs behangen. Binnen het kader van dagelijks of planmatig onderhoud of een renovatie. Daarbij besteden we in uitvoering en in materiaalkeuze de grootst mogelijke zorg aan het comfort, de privacy en de veiligheid van uw patiënten, bewoners en bezoekers.  Een zorg minder.

RGS en gevelonderhoud

Op basis van ervaring, adviezen en scenario’s leveren wij ook voor de zorg maximale kwaliteit. De schilders van Constructif werken namelijk volgens de RGS-methode en binnen ons VGO-certificaat. Met onze mensgerichte aanpak en heldere communicatie houden we ook gebruikers blij. Ook dat is bouwen aan tevredenheid.

Inzicht in kosten en processen

De RGS-methodiek (Resultaatgericht Samenwerken) is leidend in onze aanpak. Bovendien werken we graag en goed samen in het kader van onze Bewust Samen Beter filosofie. Dus stellen we met u beheerscenario’s op, of zelfs een compleet meerjarenonderhoudsplan voor uw zorginstelling – we hebben zowel de kennis als de vaklieden daarvoor in huis.