Vacatures

Wil jij bij Constructif aan de slag als timmerman, schilder, stukadoor, elektricien, loodgieter, tegelzetter? Klik dan nu op onderstaande afbeelding.

WERKEN BIJ CONSTRUCTIF

Constructif (ver)bouwen is meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen. Investeren in mensen en zo bruggen slaan. Luisteren naar verschillende partijen en ontdekken wat hen bindt. Samen duurzaam bouwen aan tevredenheid!

Werken bij Constructif betekent werken bij een snelgroeiend, ambitieus en modern bedrijf waar het dus niet draait om bakstenen maar om mensen. Dat doen we door niet alleen voor, maar vooral met mensen te bouwen. Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal en staan centraal in alles wat we doen.

Als medewerker bij Constructif zie je dit terug in een informele bedrijfscultuur met korte lijnen naar de directie en volop aandacht voor het werkgeluk en welzijn van onze medewerkers. Zo bieden wij onder andere een oppasregeling, unituitjes en personeelsfeesten, vers fruit op kantoor, een tegemoetkoming voor de aanvullende ziektekostenverzekering, gezellige en inspirerende collega’s en nog veel meer.

VAKMAN

Als vakman (M/V) geniet je daarnaast van 48 verlofdagen, heb je de beschikking over een bedrijfsbus, eigen gereedschap en een uitgebreid en comfortabel kledingpakket passend bij jouw werkzaamheden.

Er zijn verschillende opleidings- en ontwikkeltrajecten, zodat je jouw werk nog beter kunt doen, of kunt doorgroeien naar een andere functie. Ook opleidingen voor VCA en BHV worden uiteraard door ons gefaciliteerd.

KANTOOR

Ons bedrijf heeft vestigingen in Dordrecht, Amsterdam, Drunen, Rotterdam en Zoetermeer. Wij ondersteunen het hybride werken, wat betekent dat het voor kantoormedewerkers mogelijk is om thuis te werken en dat je, afhankelijk van je werkzaamheden, kunt werken op de vestiging die voor jou het beste past. Ook ons kantoorpersoneel kan gebruik maken van verschillende opleidings- en ontwikkeltrajecten. En wist je dat je als kantoormedewerker bij Constructif maar liefst 43 verlofdagen krijgt?

MVO

Wij vinden het heel belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een veilige en gezonde wereld. Zo hebben wij in 2019 het keurmerk PSO (Prestatieladder Socialer Ondernemen) op trede 2 behaald. Het is onze ambitie om in onze groeiende organisatie waar mogelijk medewerkers aan te nemen die een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt.

VACATURES

Wij zijn actief op zoek naar nieuwe collega’s voor onderstaande functies, maar hebben altijd ruimte voor nieuw talent! Staat jouw droombaan hier niet bij, maar is Constructif wel jouw droomwerkgever? Stuur dan een open sollicitatie!