Onderhouden

Een goed onderhouden woning, kantoor of fabriekspand zorgt ervoor dat de gebruikers er met plezier gebruik van maken, het voorkomt onnodige en onverwachte kosten en het zorgt ervoor dat het object zijn waarde behoudt of in veel gevallen zelfs ziet stijgen.

Meerjarenonderhoudsplan

Onderhoud kan bestaan uit het vervangen van lampen, het repareren van een installatie of het tijdig schilderen van het (buiten) houtwerk. Door proactief een tailor made meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op te stellen, kan het herstel van onnodig achterstallig onderhoud worden voorkomen.

Constructif onderscheidt verschillende soorten onderhoud:

Mutatieonderhoud vindt plaats tussen het moment van huuropzegging en het betrekken van een woning of gebouw door een nieuwe huurder. In dit proces is efficiëntie essentieel. Want leegstand is geen optie.

Reparatieonderhoud voorziet in het oplossen van voorkomende problemen als een lekkende kraan of het vervangen van hang- en sluitwerk. Vanuit ons Klant Contact Centrum coördineren wij al deze werkzaamheden centraal, wat ervoor zorgt dat wij steeds snel, adequaat en planmatig kunnen handelen.

Strategisch vastgoedonderhoud zorgt er o.a. voor dat de verschillende onderhoudsvormen van dagelijks, mutatie-, contract- en planmatig onderhoud samenkomen in één overkoepelend  onderhoudsplan. Door de informatie uit deze onderhoudsvormen te bundelen, kunnen wij het totale onderhoud gestructureerd en kostenefficiënt voor u uitvoeren.

Een hoog onderhoudsniveau verlengt de levensduur van uw pand. Daardoor verhoogt u het rendement van de exploitatie en verlaagt u tegelijkertijd uw Total Cost of Ownership. Goed vastgoedonderhoud zorgt voor waardebehoud; uitstekend vastgoedonderhoud zorgt vaak voor waardestijging. En ‘uitstekend’ is waar Constructif altijd naar streeft.

Projecten Onderhouden

Een goed onderhouden pand zorgt voor tevreden gebruikers en verhoogt uw rendement. Ons Klant Contact Centrum coördineert al onze onderhoudsactiviteiten. Een zorg minder voor u. En een die wij graag op ons nemen. Bekijk onze ervaring op het gebied van onderhoud.