Constructif en Krämer Groep samen verder

Om ook op de lange termijn stabiliteit en toekomstperspectief te bieden voor medewerkers en opdrachtgevers zal de Krämer Groep onderdeel worden van Constructif.

Voor zowel de Krämer Groep als Constructif staan de opdrachtgevers, maar zeker ook de medewerkers, op nummer één. Vanuit die gedachte gaan we samen de toekomst tegemoet, waar niet alleen de idealen maar ook de werkzaamheden van beide bedrijven naadloos op elkaar aansluiten. Zo specialiseren beide partijen zich in het renoveren, verbouwen, transformeren, verduurzamen en onderhouden van vastgoed in de utiliteitsbouw en woningbouw.

De Krämer Groep zal met zijn circa 65 medewerkers onder leiding van Theo van Woerden en Frank Bentvelzen (foto) verder gaan als een zelfstandige onderneming. De vestigingen van de Krämer Groep in Utrecht en Rijswijk zijn een mooie aanvulling op die van Constructif. Constructif, met de hoofdvestiging in Dordrecht en verdere vestigingen in Amsterdam, Den Bosch, Rijen, Rotterdam en Zoetermeer, laat hiermee de wens om te groeien richting de regio Utrecht in vervulling gaan.

Erik Stam (Directeur Innovatie) en Paul van der Zande (Financieel Directeur) begeleiden de overname namens Constructif en zullen de Krämer Groep als organisatie ondersteunen waar nodig.

Beide partijen zijn zeer verheugd dat vanaf 9 september 2021 de overname een feit is en zien de gezamenlijke toekomst vol vertrouwen tegemoet.