Transformeren

Het herbestemmen en transformeren van bestaande panden is actueler dan ooit. Logisch. Want de structurele leegstand én de beperkte ruimte die ons kleine landje biedt, dwingen ons om gebouwen op een originele en aansprekende manier te herontwikkelen. Door transformatie krijgt een pand een tweede leven, waardoor het (weer) waardevol wordt voor de gebruiker, de directe omgeving en voor u.

Ervaren bouwer

Door onze jarenlange ervaring met transformatieprojecten op complex niveau weet Constructif wat er komt kijken bij het aanpassen van een bestaand pand. Vanwege de onzekerheden en risico’s die dit met zich meebrengt, is een ervaren bouwer die flexibel, goed georganiseerd en communicatief sterk is, simpelweg een must. In de afgelopen jaren transformeerden wij een groot aantal kantoor- en bedrijfspanden tot (studenten)woningen of maakten wij deze geschikt voor andere gebruiksvormen.

Wij denken graag met u mee om vastgoed dat aan het eind van haar levenscyclus zit, weer te laten renderen. In nauwe samenwerking met u transformeren wij ieder gebouw, snel, mooi en goed, naar een productieve werkplek, een inspirerende leeromgeving en/of een fijne woonomgeving.

Verduurzamen

Vanuit onze Bewust Samen Beter-filosofie houden we de belangen van alle betrokkenen scherp in het oog. Daarbij staat het gebruiksgemak én een rendabel gebruik natuurlijk voorop. Het transformeren van een uw pand biedt heel vaak een uitgelezen kans om ook een grote slag te slaan op het gebied van duurzaamheid, op een manier die voor u en uw gebruiker een toegevoegde waarde heeft.

Projecten Transformeren

Het transformeren van een bestaand pand tot woningen of andere gebruiksvormen. Daar is een ervaren, flexibele, goed georganiseerde en communicatief sterke bouwer voor nodig. Constructif is die bouwer. Bekijk een aantal voorbeelden van onze transformatieprojecten.