Bouwen aan beter wonen

Beter wonen is duurzaam wonen. In een goed onderhouden woning, waar wooncomfort hand in hand gaat met lage kosten en een rendabele exploitatie. Constructif bouwt aan beter wonen op basis van jarenlange ervaring in renovatie, transformatie, onderhoud en beheer. We combineren vakmanschap en innovatiekracht met een persoonlijke aanpak op basis van de modernste processen en (bouw)technieken. Bovendien hebben we een eigen klantcontactcentrum en onderhoudsdienst. Door open en constructief samen te werken met opdrachtgevers, leveranciers en bewoners bouwen we aan tevredenheid.

Dus of u nu een partij zoekt die het onderhoud van woningen van a tot z voor u verzorgt of een partner voor een transformatie van kantoor naar appartementen: wij gaan graag voor u aan de slag.

ResultaatGericht Samenwerken (RGS) aan beter onderhoud

Constructif heeft niet alleen een VGO certificaat, maar ook ruime ervaring met de toepassing van RGS bij renovatie en onderhoud van vastgoed. Visie en randvoorwaarden vertalen we samen in kwaliteitsuitgangspunten voor uw woningen. Samen werken vervolgens de functionele eisen uit. Zo leggen we uw vraag specifiek vast in het verwachte eindresultaat en prestatiegaranties, waar we met een open begroting en onafhankelijke prijstoetsing naartoe werken. Voordeel voor u: een optimaal ontwerp, minder faalkosten en minder meerwerk.

Rendabel renoveren

Constructif maakt woningen comfortabel en duurzaam, binnen uw budget en de planning. Daarbij houden wij zowel de beheerskosten als de exploitatietermijn in het oog. Zo maken we langdurige, rendabele en duurzame exploitatie mogelijk.

Duurzaam wonen

Gasloos, nul-op-de-meter, energieneutraal, Constructif maakt verduurzaming werkelijkheid. Beter voor het milieu, beter voor huurders en beter voor corporaties. Want doordat de energiekosten dalen, kunnen huurders zonder pijn in de portemonnee een energieprestatievergoeding aan de corporatie betalen, waarvan de renovatie kan worden gefinancierd.

Ontzorgen in onderhoud

Woningcorporatie, verhuurder, vastgoedeigenaar… Constructif is uw partner in woningonderhoud. Op projectbasis of via een onderhoudscontract, waarbij wij voor een vast bedrag het totale onderhoud overnemen. Desgewenst inclusief klantenservice, meldingen en/of het overnemen van uw personeel.

Op dit moment heeft Constructif meer dan 40.000 woningen in beheer waarvan we het dagelijks onderhoud verzorgen. Nieuwsgierig hoe wij dat doen? Neem hier een kijkje in de keuken: