Wij beheersen het beheren

Het beheer van uw vastgoed kan een ingewikkelde en tijdrovende bezigheid zijn. Vaak heeft u te maken met verschillende onderhouds- en servicecontracten bij uiteenlopende partijen. Op deze manier gaat er kostbare tijd en vaak ook geld verloren aan contracten en procedures.

Totaaloplossing

Constructif biedt een totaaloplossing op dit gebied, door het gehele contractbeheer van u over te nemen. Om te beginnen bepalen we, in nauwe samenspraak met u, de doelstellingen van het onderhoud en beheer. Vervolgens analyseren we uw bestaande contracten op waarde, productiviteit en naleving.

Contractbeheer

Aan de hand van deze analyse brengen wij een uitgebreid advies uit en stellen een stappenplan voor, om de uitvoering van het contractbeheer te stroomlijnen. Indien nodig sluiten we nieuwe contracten af met door ons geselecteerde partners en desgewenst maken wij daarna samen met u een meerjaren-onderhoudsplan (MJOP).

Meerjarenonderhoudsplan

De verantwoordelijkheid voor langdurig onderhoud, inclusief contacten met alle betrokken partijen, komt dan geheel bij ons te liggen. En uiteraard houdt Constructif ook toezicht op de uitvoering, zodat altijd de gewenste kwaliteit geleverd wordt. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar het beheer en zijn uw woningen en gebouwen altijd in de juiste staat van onderhoud, tegen vooraf bepaalde kosten. Geen verrassingen. Geen zorgen. En op ieder gewenst moment inzicht in de kosten en stand van zaken. Dat is contractbeheer door Constructif.

Projecten Beheren

Eén centraal aanspreekpunt voor al uw beheeractiviteiten zorgt ervoor dat u hieraan niet langer uw kostbare tijd en geld spendeert. Constructif ontzorgt u ook op deze manier. Bekijk onze projecten en referenties op het gebied van beheren.