Verbouwen

Of het nu om openbare gebouwen, commerciële panden of wooncomplexen gaat, vroeg of laat is een verbouwing nodig om ervoor te zorgen dat een pand goed bruikbaar blijft. Soms is het noodzakelijk om meer ruimte te creëren, soms vragen veranderde werkzaamheden op een afdeling om een nieuwe indeling. Ook om de duurzaamheid van een pand te verhogen, kan tot verbouwing worden overgegaan. Voordeel van verbouwen: een goede verbouwing verlengt de levensduur en voegt waarde toe aan een pand.

Op maat gemaakt bouwplan

Net als bij renoveren en transformeren is ook bij verbouwen het directe contact met onze opdrachtgever van groot belang. Nog voordat de eerste steen wordt gelegd, leggen we een papieren fundament; een doordacht, realistisch en op maat gemaakt bouwplan. Alle vragen en onduidelijkheden worden beantwoord en opgehelderd voordat we aan de slag gaan. Constructif zorgt hierin voor één aanspreekpunt, waarin inventarisatie, advies, begeleiding en realisatie samenkomen. We maken heldere afspraken die we ook nakomen en blijven binnen budget en planning. Op die manier ontzorgen we u en uw organisatie en zorgen we voor een verbouwing die staat als een huis.

Ook nadat een verbouwing is afgerond, zetten wij onze betrouwbare dienstverlening graag voor u in. Zo kunnen wij helpen uw pand op peil houden. Bijvoorbeeld door een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op maat te ontwikkelen en uit te voeren.

Projecten Verbouwen

Met een gedegen planning en een grote vakkennis realiseert Constructif iedere verbouwing.  We maken een bestaand gebouw weer helemaal toekomstbestendig. Uiteraard met respect voor de historie en tegen concurrerende tarieven. Bekijk onze referenties en projecten op het gebied van verbouwen.