Bouwen aan betere zorg

De zorg verandert en dus moeten zorggebouwen veranderen. Constructif zorgt dat uw ziekenhuis, zorgwoning, verpleeghuis of seniorenflat optimaal aansluit op de huidige en toekomstige zorgvraag en -behoefte. Maar we doen meer dan verbouwen, uitbreiden, verduurzamen en renoveren.

Pro-actief

Onze ervaren projectmanager Zorg denkt (pro-)actief mee op het gebied van onderhoud, veiligheid en hygiëne. We overleggen met zowel opdrachtgever als gebruikers om behoeften te inventariseren en draagvlak te creëren. Met onze partners in installatietechniek en duurzaamheid zorgen we niet alleen voor een soepel lopend project, maar ook voor een optimaal presterend en renderend gebouw. Een gebouw waar iedereen blij mee is, dat is ingericht op optimale zorg en dat lage exploitatie- en onderhoudskosten kent. Een zorg minder.

Samenspraak bewoners/gebruikers

Betrokkenen ook echt betrekken, dat zorgt voor een succesvol project. Daarom houden wij voor en tijdens de bouw informatiebijeenkomsten om actief wensen en verbeterpunten van bewoners en gebruikers te vernemen. Ook dat is bouwen aan tevredenheid.

Zorg en wonen

Wonen en zorg gaan steeds vaker samen. Constructif heeft ruime ervaring met beide. En dat ziet u terug in onze aanpak van uw project en aandacht voor rendabele exploitatie. Wij kunnen voor een vast bedrag per jaar het onderhoud volledig voor u verzorgen.