Constructif. Bouwen aan tevredenheid.

Constructif renoveert, verbouwt, transformeert, verduurzaamt en onderhoudt bestaand vastgoed voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. We zijn sterk in het efficiënt organiseren van beheer en onderhoud van (huur-)woningen. Maar we zijn minstens zo ervaren in het verbouwen, renoveren en transformeren van bestaand vastgoed, zoals kantoren, onderwijsgebouwen en dergelijke.

Onze naam

De naam Constructif stamt van het Engelse ‘constructive’, wat constructief, opbouwend en dragend betekent. Een naam die dus precies past bij ons oplossingsgerichte karakter. De ‘if’ in Constructif kun je ook lezen als ‘als’. Pas als alles solide, dragend en constructief is, zit je goed. Met andere woorden: als het Constructif is, is het goed.

Onze klanten

Vanuit ons hoofdkantoor in Dordrecht en vestigingen in Rotterdam, Zoetermeer, Amsterdam, Den Bosch en Rijen werken we voor woningbouwcorporaties, vastgoedeigenaren, zorg- en opleidingsinstellingen, banken, ziekenhuizen, (semi-)overheden, projectontwikkelaars en meer.

Partner

Constructif is een totaalontzorger, rendementsdenker, solide partner, expert en innovator. Kortom, een partner waarop onze klanten en hun klanten, onze leveranciers, collega’s en medewerkers kunnen (ver)bouwen.