Projectschilders

Schilderwerk is beeldbepalend voor uw bedrijfspand, woningen of gebouwen. Een frisse laag verf verbetert de uitstraling en zorgt dat uw houtwerk langer meegaat. Een professionele, zorgvuldige schilder levert dus dubbele meerwaarde. Zeker als het een projectschilder van Constructif is.

Uw houtwerk, kozijnen, overkappingen en gevels zijn bij Constructif in goede handen. Onze eigen projectschilders verzorgen reinigingswerk, binnen- en buitenschilderwerk, houtrotsanering en kunnen zelfs voor u behangen. Van appartementencomplex tot theater, van station tot monument – onze ervaren vaklieden kunnen alles aan. Bovendien zorgen wij dat de werkzaamheden perfect aansluiten op eventuele andere activiteiten in het kader van gevelonderhoud, transformatie, verbouw, renovatie of onderhoud op uw locatie.

Totaal gevelonderhoud

Constructif is ervaren in totaal gevelonderhoud, dus inclusief schilderwerk. De projectschilders van Constructif verzorgen uw gevelonderhoud volgens de RGS-methode en binnen ons VGO-certificaat. Met onze ervaring, adviezen en onderhoudsscenario’s leveren wij zo ook aan de gevel maximale kwaliteit.

Transparant in schilderwerk

Constructif werkt vanuit de RGS-methodiek (Resultaatgericht Samenwerken). Met u stellen we de beheerscenario’s van het schilderwerk op, al dan niet binnen een meerjarenonderhoudsplan. Zo heeft u de planning en kosten vooraf in beeld. Bovendien weet u zeker dat het onderhoudsniveau van uw woningen of gebouw hoog is en blijft.