Constructif opent nieuwe vestiging Zoetermeer

Constructif bouwt door aan succes. Daarom openden wij op 18 maart de nieuwe, derde vestiging van ons bedrijf in Zoetermeer. Goed bereikbaar en dichtbij onze klanten in regio Haaglanden. Zo kan ons team de klanten in deze regio nog beter, sneller en flexibeler van dienst zijn.

Nieuwe kansen

De harde kern van team Zoetermeer bestaat uit ervaren en enthousiaste professionals, waarbij de vestiging is ingericht op groei. Onze vestigingsmanager Ferdinand Mulder is woonachtig in Zoetermeer en heeft een grote binding met de regio Haaglanden en Zoetermeer wat de betrokkenheid naar de betreffende klanten ten goede zal komen. Met name in het middensegment ziet de Zoetermeerder, nieuw bij Constructif, kansen: “Constructif richt zich traditioneel op professionele klanten en heb vanuit mijn vorige functie als directeur bij een aannemersbedrijf in Rijswijk de contacten met klanten die hier een mooie aanvulling in kunnen zijn. Ook zij zijn gebaat bij de goed ingerichte processen van Constructif. Die kans wil ik vanuit Zoetermeer benutten.”

Vliegende start

Constructif Zoetermeer maakte een vliegende start. Nog vóór de bureaus stonden, begon de verbouw van het Alfrink College in Zoetermeer. En Ferdinand Mulder begon zijn carrière bij Constructif meteen goed met een presentatie bij de TU Delft. Constructif Zoetermeer ontwerpt nu in het bouwteam het Catalysis Lab voor deze klant. Ook de eerste contacten met nieuwe klanten zijn gelegd. Zij zijn enthousiast over de moderne, jonge organisatie en de kwalitatieve aanpak door continu te verbeteren op basis van ‘Bewust Samen Beter’. Dat geldt ook voor Ferdinand Mulder: “Door het continu optimaliseren van processen kun je je klanten beter bedienen. ‘Bewust Samen Beter’ betekent bovendien dat iedereen in de organisatie input geeft en hieraan meewerkt, en dat daar ook echt wat mee gebeurt. Daar wordt ik als teamplayer blij van!”.

Koffie?

Het team van Constructif Zoetermeer laat u graag onze nieuwste vestiging zien. En we praten natuurlijk ook graag over uw nieuwe projecten en plannen!
Tot ziens op de Argonstraat 36, 2718 SN in Zoetermeer.

Ferdinand Mulder
Businessunitmanager Zoetermeer
T: 06 - 55 74 84 00
E: fmulder@constructif.nl