Constructif (shirt)sponsor van het team MORE THAN CYCLING
Sporten voor Sophia 2019

Constructif was (shirt)sponsor van het team MORE THAN CYCLING Sporten voor Sophia 2019. Het team ging voor de 10e keer fietsen voor de kinderen van het Sophia kinderziekenhuis met elk jaar een andere shirtsponsor. Opnieuw onder leiding van de enthousiaste teamcaptain en presentator Rob van Efferen.

Constructif trotse sponsor
Constructif fietste mee aan dit goede doel met 149 man van de 300 in de shift van 17 februari in Constructif kleding. Zelfs twee deelnemers van Constructif hebben 2 van de 5 bronzen sophietjes in ontvangst mogen nemen, omdat ze meer dan 1500 euro per persoon hadden opgehaald aan sponsorgeld.

Het goede doel
Bij deze editie werd er gefietst voor kinderen met een chronische ziekte. Het Sophia wilt voor deze kinderen een beweegprogramma op maat maken. De opbrengst van het evenement is voor onderzoek waarmee ze kunnen gaan bepalen welk programma het beste werkt voor bijvoorbeeld kinderen met een hart- of longafwijking, spierziekte of darmziekte. Lees op de website van vrienden van het Sophia over hoeveel geld er is opgehaald. Klik hier.

Privé: Ot Huijser
Businessunitmanager Rotterdam
T: 06 - 53 37 97 49
E: ohuijser@constructif.nl