Opdracht voor Verbouwing Van Oldenbarneveltschool

Constructif heeft de opdracht gekregen om de verbouwing van de Van Oldenbarneveltschool in Rotterdam te gaan uitvoeren. Wat een mooi resultaat van de inspanningen van ons Tenderteam in samenwerking met PLAN TO TOP!

De school wil vernieuwen om beter aan te sluiten bij haar huidige en toekomstige onderwijsvisie. De nieuwe inrichting van het schoolgebouw zal deze leervorm ondersteunen door leerpleinen en leerhoeken te creëren die in verbinding staan met het klaslokaal.

Contructif zal de bouwkundige aanpassingen aan de karakteristieke school gaan uitvoeren om deze wensen te realiseren. Zo komt er onder andere een uitbreiding bij de school en zullen we elke verdieping voorzien van een leerplein. Naast de bouwkundige werkzaamheden zal de school een grote opfrisbeurt ondergaan, maar wel met behoud van de klassieke uitstraling die het gebouw zo bijzonder maakt.

De werkzaamheden zullen in de komende zomervakantie worden uitgevoerd, waardoor de overlast voor leerlingen en personeel minimaal zal zijn.