Revitalisering ISS-Gebouw

>Klantwaarde essentieel
>LEAN samenwerking
>Monumentaal pand
>7 bouwlagen
>Gefaseerde uitvoering
>Rigitone plafonds
>Pand in gebruik tijdens
>Verbouwing
>Renovatie
gemeenschappelijke ruimtes
>Gietvloeren
>Interieur
>Natuursteen gevel herstel
>Interne verhuizing
>Werkkamers opwaarderen


PROJECTOMSCHRIJVING
Groenendijk PGN Bouw heeft in opdracht van Erasmus Universiteit Rotterdam de totale Revitalisatie van het ISS pand te Den Haag uitgevoerd. Het ging hier om 7 verdiepingen. De werkzaamheden bestonden op de verdiepingen van 1 t/m 5 uit het opknappen van alle gangzones en de toiletgroepen. De bestaande vloerafwerking werd verwijderd en hier werd nieuwe marmoleum voor terug aangebracht. Tevens zijn alle wanden, kozijnen en deuren grenzend aan de gang geschilderd, evenals alle plafonds. In de elektra goten die door de gangen lopen, zijn nieuwe armaturen in aangebracht, zodat er er zowel directe als indirecte verlichting ontstond. De toiletgroepen zijn compleet opnieuw betegeld, voorzien van nieuw sanitair en zijn er gietvloeren in aangebracht. De begane grond is volledig gerenoveerd. Hier heeft Groenendijk de ruimte casco gesloopt  en compleet ingericht met vloerafwerking, plafonds verlichting en meubilair. Tevens zijn de E- en W installaties aangepast op de begane grond. Tussen deze werkzaamheden door heeft Groenendijk PGN Bouw tevens nog 15 kamers opgeknapt op de verschillende verdiepingen. Hier is schilderwerk verricht en is er een nieuwe vloerafwerking aangebracht. Tenslotte hebben heeft Groenendijk PGN bouw ook de interne verhuizingen georganiseerd.

Hans Huijben
Projectmanager
T: 078 - 75 18 123
E: hhuijben@constructif.nl