Verbouwing dagopvang De Lindonk

PROJECTKENMERKEN

  • Hoofdentree rolstoeltoegankelijk middels het verbreden van het kozijn
  • Stuc, saus en schilderwerk op wanden en kozijnen
  • Aanbrengen twee hoekkeukens inclusief vaatwasser, koelkast en elektrische kookplaat
  • Nazien van de GWE installaties
  • Aanbrengen mindervalidetoilet

PROJECTOMSCHRIJVING

De Lindonk is appartementencomplex in Zwijndrecht met voorzieningen voor de huurders en de buurtbewoners. In opdracht van verhuurder Swinhove Groep heeft Constructif de verbouwing van een dagopvang gerealiseerd.

Om deze ruimte rolstoeltoegankelijk te maken is de hoofdentree verbreed. De ruimte is voorzien van een nieuwe vloer- en wandafwerking en voorzien van een twee keukens in hoekopstelling inclusief apparatuur. De toiletgroep is op onderdelen vernieuwd en er is een mindervalide toilet aangebracht. Tevens is de ruimte de GWE installatie nagezien en indien noodzakelijk op onderdelen vernieuwd.

SAMENWERKING

In overleg met de opdrachtgever Swinhove en de eindgebruikers is een plan gemaakt en op basis hiervan is de offerte samengesteld en aangeboden. Ook tijdens de werkzaamheden is er regelmatig overleg geweest om tot het gewenste resultaat te komen.

RESULTAAT

Het project is naar tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd. De eindgebruikers spreken van een fantastisch eindresultaat en brengen met veel plezier tijd door in de dagopvang.