Onderhouden - Overheid

De onderhoudskosten van een (semi-)overheidsgebouw vormen een belangrijk onderdeel van de totale exploitatiekosten. Door wettelijke verplichtingen en steeds complexere installaties is het in veel gevallen erg lastig om het onderhoud efficiënt in te richten. Door een ervaren en betrouwbare organisatie – voor wie het onderhouden van panden een tweede natuur is –  in de hand te nemen, kunt u veel tijd, inspanning en geld besparen. Constructif helpt u graag op weg.

Meerjarenonderhoudsplan

Dat doen we door te beginnen bij de basis. Na een uitgebreide inventarisatie stellen wij een gedetailleerd en overzichtelijk meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor u op. Daarin worden alle verwachte onderhoudsactiviteiten vastgelegd en ingepland. Op die manier heeft u constant inzicht in welk onderhoud er op welk moment in uw gebouw gaat plaatsvinden en tegen welke kosten. Deze werkzaamheden coördineren en begeleiden wij en uiteraard houden we toezicht op de uitvoering, zodat altijd de gevraagde kwaliteit geleverd wordt.

Kostenbesparing

Constructif zorgt ervoor dat het onderhoud – of het nu om incidenteel onderhoud, planmatig onderhoud of strategisch onderhoud gaat – snel, efficiënt en tegen de laagst mogelijke kosten wordt uitgevoerd. Door het voorstellen van duurzame investeringen zorgen wij ervoor dat u kosten kunt besparen.

Gestructureerd en transparant

Het onderhoud aan uw monumentaal stadhuis, uw milieustation of ander (semi)overheidsgebouw is bij Constructif in goede handen. Eén centraal aanspreekpunt voor alle vormen van onderhoud, altijd inzicht in gepland onderhoud en bijbehorende kosten én een team van gedreven en ervaren professionals dat graag voor u klaar staat. Dat is gestructureerd en transparant onderhoud. Constructif zorgt ervoor.