Verbouwen - Overheid

Is uw (semi)overheidsgebouw toe aan een verbouwing, uitbreiding of herindeling?

Constructif inventariseert graag uw wensen en eisen om vervolgens op een duurzame en efficiënte manier uw verbouwing te realiseren. Betrouwbaar, deskundig en transparant.

Complex

Wij begrijpen als geen ander dat een verbouwing een complexe operatie kan zijn voor u en uw medewerkers. Daarom zorgen we ervoor dat onze werkzaamheden tijdens de verbouwing uw dagelijkse werkzaamheden zoveel mogelijk kunnen doorgaan.

Efficiënter vastgoed

Gemeenten gaan anders werken om tegen lagere kosten een betere dienstverlening te realiseren. Efficiënter vastgoed, waarin anders werken en samenwerking tussen diensten worden gefaciliteerd, is daarvoor een voorwaarde. Net als een betrouwbaar en deskundig aannemersbedrijf: Constructif. Pragmatisch, degelijk en met een zorgvuldige en transparante werkwijze, waarbij lokale partijen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen. We houden rekening met gebruikers, bezoekers, omwonenden en natuurlijk het milieu.

Circulair bouwen

De (semi)overheid kan een voorbeeld zijn voor circulair bouwen – toekomstig hergebruik inbouwen tijdens de constructie. Losse onderdelen dus. Constructif heeft ruime ervaring met deze aanpak en deelt die graag met u. Zo verminderen we de milieubelasting en het tekort aan grondstoffen.