Bouwen voor de industrie

Wat u ook wilt maken in en van uw fabriek, loods, werkplaats of bedrijfshal, Constructif realiseert de veiligste, beste en meest voordelige oplossing. Pak de winst van onze korte doorlooptijden voor de verbouwing, renovatie, verduurzaming of uitbreiding van uw gebouw. En profiteer van onze innovatiekracht, lage overhead en ruime ervaring in het bouwen voor de industrie.

Belang van de opdrachtgever

Constructif realiseert uw doelen in de organisatievorm van uw keuze. Onze ervaren projectmanagers en uitvoerders in de industrie sturen graag en goed het bouwteam aan, maar werken ook soepel samen in een andere constructie. Daarbij staat maar één belang voorop: uw belang. Van begin tot eind, en van groot project tot kleine verbouwing: onze vaklieden en leveranciers zetten alles op alles om de slimste, meest efficiënte en rendabele oplossing voor u te realiseren.

Zo zetten we samen een mooi resultaat neer – in korte tijd en met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Dat is bouwen aan tevredenheid.

Werkplaats verbouwen en inrichten

De werkplaats is de kern van uw bedrijf – de plaats waar u het letterlijk en figuurlijk maakt als bedrijf. Constructif realiseert de efficiënte en representatieve werkplaats of productieruimte die uw bedrijf nodig heeft. In nauwe samenspraak met u en uw medewerkers komen we tot de ideale oplossing voor de beste prijs.

Loods of magazijn uitbreiden

Bent u toe aan een nieuwe opslagloods of zoekt u uitbreiding van uw magazijn? Constructif loodst u er doorheen. Samen met u komen we tot de oplossing die optimaal aansluit op uw bedrijf – letterlijk en figuurlijk.

Projecten industrie

Verbouwing, renovatie, verduurzaming of uitbreiding van uw loods, werkplaats, opslag of fabriek – Constructif staat ervoor. Wij bouwen aan rendabele oplossingen voor de industrie met korte doorlooptijden. Bekijk onze referenties en projecten op het gebied van industrie.