Transformeren - Industrie

Is uw fabriek, loods, bedrijfshal of werkplaats niet langer in gebruik of zoekt u naar een andere invulling? Heeft u al eens nagedacht over de mogelijkheden om uw object een nieuwe bestemming te geven tot bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelgebouw of kantorencomplex? Een uitgelezen kans om uw pand nieuw leven in te blazen, de omgeving te revitaliseren en om meerwaarde te creëren.

In veel gevallen is het herbestemmen van een bestaand gebouw goedkoper, efficiënter, duurzamer en daarmee veel aantrekkelijker dan slopen en het ontwikkelen van nieuwbouw. Gemeenten staan vaak sympathiek tegenover dergelijke plannen en huurders zijn eenvoudig te enthousiasmeren om zich op zo’n locatie te vestigen.

Bewust Samen Beter

Constructif heeft een jarenlange ervaring met transformatieprojecten op complex niveau. Daardoor weten we wat er allemaal komt kijken bij het herontwikkelen van een bestaand pand. Onze Bewust Samen Beter-filosofie zorgt ervoor dat we de belangen van alle betrokkenen nooit uit het oog verliezen. Samen met u ontwikkelen we een plan waarbij gebruiksgemak én een rendabel gebruik voorop staan. Dat we vervolgens tot in de puntjes uitvoeren.

Duurzaam transformeren

Denkt u hierbij ook eens aan de mooie mogelijkheden die u heeft op het gebied van duurzaamheid. Waarom niet direct overstappen op gasloze of zelfs een nul-op-de-meter kantoor units? Natuurlijk, een extra investering, maar ook een aanpassing die voor u en uw gebruikers een grote toegevoegde waarde kan hebben. Dankzij onze proactieve en pragmatische aanpak en onze ruime ervaring op het gebied van (duurzame) transformatie, is Constructif ook voor u de partner voor een succesvolle industriële herbestemming.