Verbouwen - Industrie

De verbouwing van een bedrijfspand vraagt specifieke kennis en ervaring. Constructif verbouwt industrieel onroerend goed en houdt daarbij altijd oog voor de productieprocessen en dagelijkse werkzaamheden in het pand.We beperken de overlast tijdens een verbouwing tot een absoluut minimum, zodat de werkprocessen ongestoord kunnen doorgaan. Uiteraard waarborgen we ook de eisen op het gebied van veiligheid, hygiëne en milieu. We zorgen voor een complete ontzorging van onze opdrachtgever door het gehele proces van verbouwing op ons te nemen. Van inventarisatie tot planning en van vergunningsaanvraag tot realisatie.

Ideale oplossing

Constructif verandert uw verouderde werkplaats, loods of productieruimte in de up-to-date en efficiënte ruimte waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Dat doen we in nauwe samenspraak met u en uw medewerkers. Samen komen we tot de ideale oplossing voor de beste prijs. Door onze ruime ervaring op het gebied van industriële verbouwingen realiseren we ook voor uw verbouwing de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Van A tot Z

Met korte doorlooptijden bouwen we aan rendabele oplossingen voor de industrie, zodat uw werkzaamheden zo weinig mogelijk worden onderbroken. Van een kleine verbouwing tot een omvangrijk project: onze vakbekwame uitvoerders en leveranciers doen er alles aan om in een korte tijd de slimste en meest efficiënte oplossing voor u te realiseren. Verbouw van a tot z. Constructif maakt het waar. Ook voor u.