Beheren - Onderwijs

U wilt uw leerlingen of studenten de hoogste kwaliteit van onderwijs bieden. Daarin bent u gespecialiseerd. Om uw ambitie waar te kunnen maken is het van belang dat ook uw schoolgebouw, BSO of universiteit van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Onderhoud is daar een belangrijk onderdeel van. Constructif ontzorgt u graag op dit gebied, door het beheer van alle onderhoudsactiviteiten op zich te nemen. Daarin zijn wij gespecialiseerd.

Totale beheer

Welke partij verzorgt welk gedeelte van het onderhoud? Voldoet het onderhoud aan uw wensen en eisen? En: hoe kan dit beter en efficiënter?

Vanuit één centraal aanspreekpunt coördineren we het totale beheer en geven we antwoord op bovenstaande vragen. We nemen uw huidige onderhoud onder de loep. Uiteraard kijken we daarbij ook naar de veiligheid, het comfort en de hygiëne in het gebouw. Waar nodig stellen we bij, gaan we samenwerkingen aan met nieuwe partijen, of passen we uw meerjarenonderhoudsplan (MJOP) aan.

Ontzorgen

Wij zorgen ervoor dat uw onderwijsgebouw optimaal presteert – uiteraard tegen een concurrerend tarief. Dit alles met als doel: u te ontzorgen op het gebied van het beheer van uw onderhoud, zodat u zich volledig kunt richten op uw hoofddoel: het bieden van het best mogelijke onderwijs.

Optimaal presteren

Op deze manier hoeft u niet langer uw kostbare tijd en middelen te spenderen aan het beheren van uw onderwijsgebouw. Constructif laat uw gebouw optimaal presteren. Zodat uw leerlingen of studenten de best mogelijke prestaties kunnen behalen.