Renoveren - Onderwijs

In het onderwijs wordt letterlijk gebouwd aan de toekomst. Van het grootste belang dus dat een onderwijsgebouw blijft voldoen aan de wensen en eisen van de tijd. Het aanpassen van klaslokalen, aula’s, kantines of technische installaties is daarvoor soms nodig. Voor de renovatie van uw (basis-)schoolgebouw, kinderdagverblijf, BSO, hogeschool of universiteit is Constructif de partij waarop u kunt bouwen.

Strenge eisen

Constructif kent de wensen en eisen van de verschillende gebruikersgroepen in onderwijsgebouwen. De afwerking van een kinderdagverblijf of BSO vraagt om andere materialen dan de aula van een hogeschool. In iedere onderwijsomgeving gelden uiteraard strenge eisen op het gebied van hygiëne, brandveiligheid en luchtkwaliteit. Wij zijn goed op de hoogte van die eisen en regelgeving en zorgen uiteraard voor een correcte naleving en implementatie hiervan.

Tijdens schoolvakanties

En natuurlijk plannen wij onze renovatiewerkzaamheden zoveel mogelijk tijdens de schoolvakanties. Op die manier hebben uw leerlingen of studenten en uw medewerkers heel weinig of waarschijnlijk helemaal geen last van ons. En kan iedereen na de vakantie weer aan de slag in een gerenoveerd onderwijspand.

Toekomstbestendig

Is uw schoolgebouw, universiteit of kinderdagverblijf toe aan een renovatie? Constructif past ook uw onderwijslocatie graag aan op de wensen van deze tijd. Tegen concurrerende tarieven passen we uw pand graag aan, zodat het weer optimaal presteert en rendeert en weer een aantal generaties mee kan. Op die manier kunt u uw tijd en middelen besteden aan onderwijs.