Verbouwen - Onderwijs

Het onderwijs is aan veranderingen onderhevig. Basisscholen en kinderopvang worden steeds vaker geïntegreerd, onderwijsgebouwen krijgen steeds meer verschillende functies en leerlingen en studenten besteden meer tijd op scholen. Dit betekent dat schoolgebouwen moeten meeveranderen met deze veranderende behoefte. De juiste verbouwing zorgt ervoor dat een onderwijscomplex weer voldoet aan alle wensen en eisen van haar huidige en toekomstige gebruikers.

Wensen en eisen van deze tijd

Constructif heeft alle kennis, kunde en ervaring in huis om de verbouwing van uw schoolgebouw, universiteit of kinderdagverblijf in goede banen te leiden. Of het nu gaat om kleine aanpassingen, een omvangrijke verbouwing of de verduurzaming van uw onderwijscomplex, Constructif past uw locatie graag aan op de wensen en eisen van deze tijd.

Uiteraard doen we dat zoveel mogelijk buiten schooltijden of tijdens vakanties, zodat uw medewerkers en leerlingen zo weinig mogelijk hinder ondervinden.

Is het tijd om uw hogeschool, BSO of basisschoolgebouw te verbouwen? Of bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner die de verduurzaming van uw pand op een efficiënte manier kan realiseren? Constructif staat voor u klaar.

Jarenlange ervaring

Wij kennen alle eisen op het gebied van brandveiligheid, hygiëne en luchtkwaliteit. We weten welke materialen en afwerkingen belangrijk zijn voor leerlingen en studenten van alle leeftijden. En dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verbouwen en renoveren weten we wat er nodig is om een dergelijke verbouwing snel en tegen concurrerende tarieven uit te voeren.