Onderhouden - Onderwijs

De komende jaren krijgen onderwijsinstellingen steeds meer verantwoordelijkheid als het gaat om de exploitatie van hun schoolgebouwen. Door het onderhoud van uw universiteit, hogeschool of kinderdagverblijf goed te organiseren, heeft u hier zelf minder omkijken naar en kunt u tegelijkertijd kosten besparen. Constructif helpt u daar graag bij.

Ervaren in onderhoud

Het onderhoud van uw schoolgebouw heeft als hoogste prioriteit het in stand houden van het gebouw en de aanwezige installaties. Door dit onderhoud te koppelen aan uw operationele proces, kunt u aanzienlijk besparen op uw onderhoudskosten. Probleem is echter dat het voor u vaak niet eenvoudig is om het geheel te overzien en het onderhoud op de meest efficiënte manier in te plannen en te laten uitvoeren. Een ervaren partij op het gebied van onderhoud biedt dan uitkomst. Indien gewenst neemt Constructif het complete onderhoud aan uw school of instelling op zich.

Kennis en expertise

Uiteraard verliezen we daarbij de aanzienlijke wet- en regelgeving die geldt voor scholen, kindcentra en andere onderwijsinstellingen nooit uit het oog. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Wet Harmonisatie, het Bouwbesluit, de Wet IKK, hygiënemaatregelen en richtlijnen voor de binnen- en buitenruimtes van uw instelling. Onze ervaren projectleiders hebben alle nodige kennis en expertise in huis om u te adviseren op dit gebied.

Constructif denkt mee

Van een incidentele reparatie tot planmatig onderhoud en het opstellen en (laten) uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Constructif denkt met u mee.
U het onderwijs. Wij het onderhoud.