Transformeren - Onderwijs

Een school of universiteit is meer dan een gebouw waar onderwijs wordt gegeven. We leren er, stemmen er, werken er, sporten en spelen er. In basisscholen is ruimte nodig voor een brede school en een kinderdagverblijf of BSO. MBO’s hebben praktijklokalen, in het hoger onderwijs zijn de verschillende functies niet op een hand te tellen. Een schoolgebouw moet bovendien multifunctioneel zijn en makkelijk aan te passen op wisselingen in gebruik en leerlingen- of studentenaantal.

Is het tijd voor een verbouwing, renovatie of verduurzaming van uw schoolgebouw? Wilt u extra lokalen of collegezalen realiseren? Of zoekt u een betrouwbare en voordelige partij voor het dagelijks en planmatig onderhoud? Constructif past ook uw onderwijslocatie graag aan op de wensen van deze tijd. In de schoolvakanties, dus met minimale overlast voor de gebruikers van het pand.

Constructif bouwt aan tevredenheid en aan langdurige relaties. Dat betekent ook actief meedenken op het gebied van veiligheid, comfort, onderhoud en hygiëne. We zorgen voor een optimaal presterend en renderend gebouw tegen een concurrerend tarief. Zo kunt u uw tijd en middelen besteden aan onderwijs.

Kinderdagverblijf en BSO

Constructif verbouwt, renoveert en onderhoudt ook uw kinderdagverblijf of BSO. Daarbij letten we op de kleintjes, letterlijk en figuurlijk. U mag van ons een scherpe offerte, korte realisatietermijn en hoge kwaliteit verwachten. Maar ook de veilige materialen, werkwijze en afwerking die voor de kinderen belangrijk zijn .

Multifunctioneel gebouw

Schuivende wanden, vloeren die bestand zijn tegen hakken en sneakers, optimale brandbeveiliging en luchtkwaliteit – Constructif weet niet alleen wat er nodig is in een onderwijsomgeving, we zetten het neer. Onze mensen zijn net zo veelzijdig als uw onderwijslocatie.