Transformeren - Wonen

Kantoren of bedrijfsgebouwen die niet langer in gebruik zijn worden steeds vaker herontwikkeld tot woningen. Dit soort projecten biedt prachtige kansen om op een duurzame en efficiënte manier een gebouw een tweede of derde leven te geven. In veel gevallen is het goedkoper en duurzamer om een bestaand pand een nieuwe bestemming te geven dan te kiezen voor sloop/nieuwbouw. Veel opdrachtgevers gingen u voor en vonden in Constructif de juiste partner om een dergelijke transformatie in goede banen te leiden. Natuurlijk gaan wij ook graag voor u aan de slag.

Ervaren en flexibel

Bij de transformatie van een bestaand pand in woningen is het – vanwege de onzekerheden en risico’s die dit met zich meebrengt – eenvoudigweg een must om te werken met een ervaren, flexibele en goed georganiseerde bouwer die ook communicatief sterk is. Constructif heeft die ervaring weet dus wat er komt kijken dergelijke complexe werkzaamheden. In de afgelopen jaren transformeerden wij een groot aantal kantoor- en bedrijfspanden tot (studenten-)woningen.

Herontwikkelen

Heeft u een kantoor of bedrijfsgebouw dat het einde van haar levenscyclus heeft bereikt? Constructif denkt graag met u mee om dit te herontwikkelen tot woningen en het weer te laten renderen. Een prachtige kans voor u én voor toekomstige bewoners, die vaak maar al te graag in een herontwikkeld, gemoderniseerd pand wonen, dat de charmes en de rafelrandjes van haar eerdere gebruikers heeft behouden. Samen toveren we uw pand snel, mooi en tegen scherpe tarieven, om tot een gedroomde woonomgeving.