Verbouwen - Wonen

Om ervoor te zorgen dat woningen of wooncomplexen goed bruikbaar blijven en bewoners er prettig kunnen leven is vroeg of laat een verbouwing nodig. Dan kan het gaan om het isoleren van woningen of het vervangen van keukens of sanitaire voorzieningen. Maar ook als de duurzaamheid van een complex dient te worden verhoogd kan middels een verbouwing het wooncomfort verder worden vergroot. Het grote voordeel van verbouwen is dat een goed uitgevoerde verbouwing de levensduur van huizen en appartementencomplexen enorm verhoogt. Daar komt bij dat een verbouwing waarde toevoegt aan een pand.

Strakke planning en budgettering

Een ervaren en betrouwbare bouwpartner die gedegen vakkennis combineert met een strakke planning en budgettering is hierbij van groot belang. Constructif is die bouwpartner die alle kennis, ervaring en mankracht in huis heeft om verbouwingen van ieder kaliber in goede banen te leiden.

Toekomstbestendig

In samenspraak met onze opdrachtgever zorgen we ervoor dat een bestaand gebouw weer toekomstbestendig is. Een gedegen onderling overleg waarin de wensen, eisen, mogelijkheden en beperkingen worden besproken is daarbij van groot belang. De spreekwoordelijke schop gaat pas in de grond als alle onduidelijkheden zijn opgehelderd en alle vragen zijn beantwoord. Ons centrale aanspreekpunt coördineert het gehele project, van inventarisatie tot advies, van budgettering tot begeleiding en realisatie. Afspraak is afspraak. En we houden ons aan de overeengekomen planning en budgetten. Door deze manier van werken ontzorgen we uw organisatie en de bewoners. En samen realiseren we een verbouwing die aan alle wensen en eisen voldoet.