Beheren - Zorg

Er is haast geen sector waar het onderhoud van gebouwen en installaties een hogere prioriteit heeft dan in de zorg. Zo zijn veiligheid en hygiëne hier – letterlijk – van vitaal belang.
In nauwe samenspraak met u zorgt Constructif er graag voor dat uw ziekenhuis, verpleeghuis of seniorenflat in een optimale staat van onderhoud verkeert en blijft. Deze zorg nemen we u graag uit handen. Hoe we dat doen? Door het contractbeheer van alle onderhoudsactiviteiten op ons te nemen.

één aanspreekpunt

Vaak heeft u voor het onderhoud aan gebouw en installaties verschillende contracten lopen bij uiteenlopende partijen. Dat kan eenvoudiger. Constructif neemt u de – vaak ingewikkelde – beheeractiviteiten graag uit handen. Op één centrale plek verzorgen wij het gehele beheer. Daardoor heeft u één aanspreekpunt, één partij die zicht heeft op al het mogelijke onderhoud dat aan uw gebouw gerealiseerd dient te worden.  Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw gebouwen en installaties op de juiste momenten het beste onderhoud krijgen. Uw verzorgingstehuis, zorgwoning of ziekenhuis sluit hierdoor optimaal aan op de zorgvraag en zorgbehoefte. Nu en in de toekomst.

Efficiënt onderhoud

Wij zien erop toe dat uw zorgcomplex altijd in de juiste onderhoudsstaat is. We zorgen voor lage exploitatiekosten en efficiënt onderhoud, tegen vooraf bepaalde kosten. Volledig, transparant, betrouwbaar en efficiënt. Zodat u optimale zorg kunt bieden. Dat is contractbeheer door Constructif. Ook in de zorg.