Projectschilders - Industrie

Ook uw fabriek, opslagruimte en magazijn hebben regelmatig schilderwerk nodig. De projectschilders van Constructif staan garant voor hoge kwaliteit, optimale veiligheid en een soepel lopend proces.

Constructif zorgt voor schilderwerk van de hoogste kwaliteit. Of het nu om een overkapping gaat, metaal of lastig bereikbare plaatsen: wij voeren het met minimale hinder voor u uit. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de voorwaarden en veiligheidsvoorschriften die op uw locatie gelden. Bovendien zorgen wij dat ons werk naadloos aansluit op andere (ver-)bouw of onderhoudswerkzaamheden.

Compleet gevelonderhoud

Constructif is de professionele partner in gevelonderhoud die de industrie nodig heeft. Daar hoort schilderen natuurlijk bij. Op basis van onze ervaring in de industrie en in alle aspecten van verbouw en onderhoud leveren we u de beste adviezen en scenario’s. Zo heeft u naar uw schilderwerk en gevelonderhoud geen omkijken.

Overzichtelijke kosten

Constructif hanteert de RGS-methodiek (Resultaatgericht Samenwerken). Met degene die verantwoordelijk is voor het onderhoud van uw fabriek, opslagruimte of magazijn maken we scenario’s voor het schilderwerk, bijvoorbeeld binnen een MJOP. Dat geeft overzicht en zekerheid. En een goed onderhouden pand.