Projectschilders - Overheid

U wilt natuurlijk dat uw (semi-)overheidsgebouw de verzorgde uitstraling heeft die past bij uw taak. De projectschilders van Constructif geven uw (monumentale) pand graag en goed een frisse  laag verf.

Professioneel, ervaren en onderdeel van een grote onderhoudsorganisatie: uw schilderwerk is bij Constructif in goede handen. Bovendien verzorgen we het houtrotsanering en zelfs het behangen van uw kantoor of bedrijfsruimte. Zonder overlast voor uw gebruikers of bezoekers. We verzorgen het inruimen en uitruimen van kantoren en passen onze planning aan op uw primaire proces. Onderhoud zonder zorgen dus.

Voor totaal gevelonderhoud

De projectschilders van Constructif kunnen uw totaal gevelonderhoud aan. Daarbij werken we met de RGS-methode en binnen ons VGO-certificaat. Met de verantwoordelijke voor onderhoud binnen uw organisatie stellen we scenario’s voor het schilderwerk op, al dan niet binnen een meerjarige onderhoudsplanning en -begroting. Dat is transparantie waar u verder mee komt.

Strak proces, optimaal inzicht

Na een uitgebreide inventarisatie stellen wij een gedetailleerd en overzichtelijk plan voor het schilderwerk op. Daarin worden alle taken en afspraken vastgelegd en ingepland. We werken met projectschilders in eigen dienst. Onze ervaren projectleiders coördineren en begeleiden hun werkzaamheden persoonlijk. Uiteraard houden we toezicht op de uitvoering, een garantie voor kwaliteit.