VGO

Resultaatgerichte aanpak van vastgoedonderhoud

Constructif is een VGO-vastgoedspecialist. Het keurmerk toont aan dat ons bedrijf de kennis, vakmanschap en organisatie in huis heeft om voor langere termijn beheersbaar en betaalbaar vastgoedonderhoud te garanderen. Met een optimale balans tussen kwaliteit en kosten.

Door onderhoud effectiever, efficiënter en duurzamer in te steken, maken wij het verschil ten opzichte van de vele bedrijven die nog de traditionele aanpak hanteren. Voor u als opdrachtgever leidt deze resultaatgerichte aanpak van vastgoedonderhoud tot risicobeperking en kostenbesparing.

De zeven zekerheden van VGO

  1. De zekerheid dat de toetsing onafhankelijk en objectief door Kiwa wordt gedaan op basis van meetbare criteria. Als opdrachtgever hoeft u dus niet meer zelf te toetsen.
  2. De zekerheid dat wij een financieel gezonde en stabiele partner zijn, waarmee u zonder risico een langetermijnovereenkomst kan aangegaan.
  3. De zekerheid dat wij zowel technisch als organisatorisch in staat zijn om resultaatgericht samen te werken bij investeren en onderhouden vanaf ontwerp tot en met uitvoering en instandhouding.
  4. De zekerheid dat wij op het gebied van klanttevredenheid een score halen van minimaal drie-en-een-half op een schaal van een tot vijf (beoordeling in 2016, zelfs 4.2; dus boven het gemiddelde)
  5. De zekerheid dat wij beschikken over tevreden medewerkers en een personeelsbeleid gericht op kwaliteit en continuïteit via het behoud van de kennis en ervaring van de eigen onderhoudsspecialisten.
  6. De zekerheid dat wij projecten uitvoeren op een efficiënte, overlastbeperkende, bewonersvriendelijke en duurzame manier met voortdurende aandacht voor innovatie en communicatie met de gebruiker en bewoner.
  7. De zekerheid dat wij een integere en marktconforme partner zijn, waarmee een-op-een-relaties vanaf het prilste begin mogelijk zijn, zodat onderhoud resultaatgericht kan worden uitgevoerd op basis van de kwaliteit.