Historie

Constructif is op 28 september 2018 ontstaan vanuit de fusie tussen De Kwaasteniet Aannemersbedrijf en Groenendijk PGN Bouw. De Kwaasteniet, circa 50 jaar geleden opgericht, was van oudsher sterk in onderhoud en beheer van bestaande woningen. Groenendijk begon rond diezelfde tijd met het verbouwen, transformeren, renoveren en verduurzamen van bestaand vastgoed. Twee bedrijven die elkaar vonden in hun gezamenlijke waarden en elkaars expertises perfect aanvulden.

De samenwerking is in 2015 ingezet. Klein begonnen en in 3 jaar uitgegroeid tot een hecht partnerschap, waarin beide bedrijven elkaar versterkten, projecten gezamenlijk werden uitgevoerd, en diverse werkprocessen en zelfs hele afdelingen werden gecombineerd. Dus fuseren was toen nog maar een kleine stap.

Door de samengevoegde kwaliteiten: het efficiënt organiseren van beheer en onderhoud van woningen en het verbouwen, renoveren en transformeren van bestaand vastgoed, is een krachtige en gezonde organisatie ontstaan met breed kennis- en dienstenaanbod.