Renoveren - Wonen

Van het verbeteren van sociale huurwoningen tot het verduurzamen van naoorlogse buitenwijken, renovatie is steeds vaker een interessante optie. Dat komt o.a. doordat de doorlooptijden bij renovatie korter zijn dan bij sloop/nieuwbouw. Daarnaast kan – door de snelle ontwikkeling van duurzame technieken – renovatie aanzienlijke kostenbesparingen opleveren.

Toekomstbestendig

Constructif heeft ruime ervaring in het renoveren van complete portefeuilles van woningcorporaties. Een bestaande woning maken wij weer helemaal toekomstbestendig. Dat doen we met een gedegen planning en een grote vakkennis. Met gevoel voor detail én tegen concurrerende tarieven. Met onze Bewust Samen Beter-filosofie in gedachten en dankzij ons modern procesmanagement, leveren wij traditionele kwaliteit die geheel overeenkomt met de verwachtingen die vandaag de dag aan woningen worden gesteld.

Verduurzamen

Een renovatie is een ideaal moment om over te gaan tot verduurzaming van een woning. Constructif maakt duurzame woningen werkelijkheid door deze gasloos of zelfs helemaal energieneutraal te maken. Dat is goed voor het milieu, goed voor de bewoners en goed voor woningcorporaties. Lagere energiekosten betekent immers dat huurders probleemloos een energieprestatievergoeding aan de corporatie kunnen betalen. En daarvan kan de renovatie van het complex worden gefinancierd.

Beter wonen begint bij Constructif. Dankzij onze jarenlange ervaring, ons vakmanschap, onze innovatiekracht én onze persoonlijke aanpak slagen wij erin woningen optimaal te renoveren, waardoor huurders weer comfortabel kunnen wonen en corporaties hiervan ook de vruchten plukken.