Renoveren - Kantoren

Wanneer een kantoor niet meer voldoet aan de wensen en eisen van haar gebruiker, kunt u op zoek gaan naar een nieuwe ruimte, maar u kunt ook het bestaande pand renoveren. Dient de gevel van het pand gerestyled te worden? Moeten de gebruiksruimten opnieuw worden ingedeeld, of is het pand toe aan nieuwe installaties of isolatievoorzieningen? Met een op maat gemaakt renovatieplan geeft Constructif uw kantoorpand een kwaliteitsinjectie, waardoor het weer een aantal jaren voldoet aan alle eisen én het in waarde stijgt. Of u uw kantoor nu wilt uitbreiden, moderniseren, aanpassen aan nieuwe functies of opnieuw wilt indelen, Constructif bouwt graag mee aan een beter kantoor.

Hart voor uw zaak

Constructif zorgt ervoor dat uw bedrijfsruimte na renovatie weer helemaal aansluit bij uw wensen en kwaliteitseisen. Door een gedegen planning en procesmanagement zorgen we ervoor dat de renovatie van een kantoorpand binnen budget en binnen de afgesproken termijn wordt gerealiseerd. We combineren ons vakmanschap en onze innovatiedrang met lean processen en hebben een groot hart voor uw zaak.

Duurzaam kantoor

Nieuwe energie- en warmteconcepten zijn niet alleen succesvol in de woningbouw. Ook in uw kantoorruimte(s) kunt u energie – en dus kosten – besparen. Constructif heeft alle kennis en ervaring in huis om ook uw pand te verduurzamen, door het te isoleren en te voorzien van bijvoorbeeld warmte-terugwininstallaties. Denk daarbij ook aan het zelf opwekken van energie middels bijvoorbeeld zonnepanelen en u kunt aanzienlijk besparen op uw energiekosten. Goed voor u en goed voor het milieu.